Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/clients/client90/web3083/web/lap_sablon6.php on line 17
club asteria > a biztos jövő - asteria-kovesdacsillagot - sokoldal.hu

club asteria > a biztos jövő

Kezdőlap Club asteria története Club Asteria működése Pénzforrás Heti Fizetés A Club - tagság feltételei Alertpay számla, számlanyitási segédlet Kifizetés Regisztráció Friss hírek kapcsolat
 

A heti 400 dollár nyereségrészesedést többféleképpen, hosszabb - rövidebb idő alatt lehet elérni.

1. lassan, a tagdíjak befizetésével, ezeket hónapról hónapra hozzáadják az előzőhöz. + minden héten elszámolják a részesedésünket, és annak egy részét is hozzáteszik, másik részét kifizetik hetente A kifizetéshez min. 10 dollárnak össze kell gyűlni.

Nem pénzben, hanem Asteriosban számolnak, 1 asterios  = 1 dollár.

 2. Ha kicsit gyorsítani szeretnénk, és legalább a tagdíjunkat ingyenessé akarjuk tenni, akkor ajánlani kell a lehetőséget 2-4 embernek, attól függően, hogy a 10, vagy 20 dolláros tagdíjat választja. Ebből havonta kapunk a silver tagok után 4,50, a gold tagok után 9 dollárt, amennyiben gold tagságot fizetünk. A silver tag 4.50 -4.50 dollár jutalékot kap a silver, vagy gold belépője után.

De ez csak a közvetlen belépőink után jár.

Akiket ők léptetnek be, illetve a teljes mélység után csak akkor kapunk 5% jutalékot, amikor az asteriosunk eléri az 1000 pontot.

A jutalékot bármikor ki lehet venni, de lehet belőle asteriost is vásárolni.

 3.Vásárolni is lehet asteriost. Van egy akció, ha valaki 250-et vagy 1000-ret vásárol a belépése után 14 napon belül, annak dupla asteriost írnak jóvá. Egy tag maximum 20000 asteriost gyűjthet, ezért jár hetente 400 dollár.

 A PONTOK GÖNGYÖLŐDNEK HÓNAPRÓL HÓNAPRA:
- A HAVI TAGDÍJBÓL,

- A + BAN VÁSÁROLT PONTOKBÓL, (AMIT
A BELSŐ IRODÁBAN LÉVŐ EGYENLEGÜNKBŐL VÁSÁROLHATUNK )

-JUTALÉK,  ÉS A CÉGFORGALOMBÓL VALÓ ELSZÁMOLT RÉSZESEDÉS,

-ÉS ALERTPAYRŐL.

NEM GYORS PÉNZ KERESETI LEHETŐSÉG, HANEM HOSSZÚ TÁVÚ RENDSZERES BEVÉTEL. AZ  A JÓ BENNE, HA NINCS IS BELÉPŐNK, a MAXIMÁLIS  HETI JUTALÉK 400$,VAGYIS HAVI 1600$.

 

Két nagyon fontos feltétele van a jövedelem kifizetésének: 

- Időnként új hírek kerülnek a News menübe. Ezt kötelező elolvasni! Meg kell nyitni, ha nem is olvasod el, de fontos infókat is tartalmazhat.

- A havi tagdíj rendszeres fizetése

Röviden erről szól ez az üzlet. Azt gondolom, ha valaki nem tudja megoldani, hogy azonnal nagyobb jövedelemre tegyen szert (asterios vásárlással) akkor is érdemes belevágni, mert hosszú távon szép, heti jövedelmet tudunk elérni.

Hogy hogyan változna a jövedelmed,- különböző befektetett összegekkel,- hónapról-hónapra, itt megnézheted.

 

 

 

                                                       

 

 

„Két lehetőséged van. Vagy állandóan menekülsz, rejtőzködsz, és a világot okolod az összes problémádért, vagy megvéded magad, és elhatározod, hogy fontos ember leszel.”www.asteria-kovesdacsillagot.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!